ePrivacy and GPDR Cookie Consent by CookieConsent.com

A kosarad üres

Kosárban 0 tétel
Fizetési lehetőségek
 • Utánvétel

  Utánvétes fizetési mód esetén készpénzben vagy bankkártyával is fizethetsz. Ebbe az esetben a Megrendelésed végösszegét, mely tartalmazza az áfát, a szállítási díjat, illetve az egyéb plusz költésget, a futárnak kell kifizetned. Mivel az MPL futároknál bankkártyaleolvasó van, így fizethetsz bankkártyával is. Miután a kifizetés megtörtént, a futár átadja neked a csomagod. Ennek a fizetési módnak a plusz költsége: 500 ft.- 

 • Előre utalás

  Előre utalással történő fizetés esetén a megrendelésed végösszegét először át kell utalnod a CIB Banknál vezetett bankszámlaszámunkra. Ennek a fizetési módnak a plusz költsége: 500 Ft.- A visszaigazoló e-mailben, amit a Megrendelésed után fogsz kapni, minden szükséges információt és a fizetési határidőt is megtalálod, ami az utaláshoz szükséges. A Közlemény rovatot fontos, hogy kitöltsd (Megrendelő nevét és a megrendelés azonosítóját kell feltüntetned, ezket is megtalálod majd a visszaigazoló e-mailben). Amennyiben nem érkezik meg számlánkra a megrendelés teljes végösszege a megjelölt fizetési határidőig, abban az esetben megrendelésed automatikusan törlésre kerül. Csomagodat a teljes végösszeg számlánkra történő beérkezése után adjuk fel, az azt követő munkanapon.  

   

   

   

   

Szállítási lehetőségek
 • Házhozszállítás (MPL)

  A rendelt termékeket 2-3 munkanapon belül fogod megkapni. Az MPL a küldeményedet két alkalommal kísérli meg kézbesíteni részedre. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldeményed érkezéséről és a kézbesítés ismételt megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Az MPL egyeztet veled a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldeményed kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig jogosult vagy átvenni a küldeményedet. Szállítás csak munkanapokon működik. Ingyenes  a házhozszállítás, amennyiben a vásárlásod értéke meghaladja a 19.900 Ft-ot. Abban az esetben, ha nem éred el az ingyen szállítási értékhatárt, úgy a szállítási díj 1.350 Ft + 500 Ft. A szállítási díj, ami a megrendeléskor megjelenik, már tartalmazza az utántvét 500 Ft-os díját is, ezért lesz 1.850 Ft.

Title Text
google-site-verification=JFHi9iFWabZwI4luKbGYdUXPqkZlP464_GVumwu5ewc
Nem lépek be.